Ευρωεκλογές 9ης Ιουνίου 2024 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενόψει της διενέργειας των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024

 

  1. Σχετικό link του Υπουργείου Εσωτερικών https://www.ypes.gr/ekloges/ekloges-gia-to-europaiko-koinoboulio
  2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ

 

Στην Υπηρεσία μας επιδίδονται από τα πολιτικά κόμματα και τους συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων, δηλώσεις γνωστοποίησης του ονόματος και του εμβλήματός τους για τη συμμετοχή στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Πλην του ονόματος και του εμβλήματος στην προαναφερόμενη δήλωση θα πρέπει να γνωστοποιούνται:

  • Ο ΑΦΜ του κόμματος ή του συνασπισμού συνεργαζόμενων κομμάτων
  • Το ονοματεπώνυμο και ο ΑΦΜ του χρήστη που εξουσιοδοτείται για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πύλη δήλωσης υποψηφιοτήτων, καθώς και το email του και το κινητό του τηλέφωνο
  • Το  ονοματεπώνυμο και ο ΑΦΜ υπεύθυνου για την κατάρτιση του συνδυασμού, καθώς και το email του και το κινητό του τηλέφωνο.

 

Προς διευκόλυνση της διαδικασίας καταχώρισης ενδείκνυται κατά την επίδοση της δήλωσης γνωστοποίησης, η απεικόνιση του εμβλήματος να επισυνάπτεται σε ξεχωριστή σελίδα.

Επιπλέον, κατά την επίδοση της δήλωσης να γνωστοποιούνται στην Υπηρεσία μας τηλέφωνο επικοινωνίας του υπευθύνου του κόμματος καθώς και το email του, σε περίπτωση που δεν είναι κάποιο από τα προαναφερόμενα πρόσωπα.